Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Koper, v soboto, 20. aprila 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

Opremljeni z odličnim

Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.

Piščančja rolada s špinačo

  • 45 min. za pripravo
  • Predvideno za 4 osebe

Sestavine za nadev:

  • 200 g sveže špinače
  • 3 žlice kisle smetane
  • 70 g parmezana

Ostalo:

  • 4 tanko narezani piščančji zrezki
  • 2 stroka česna
  • muškatni orešček
  • poper
  • ščepec soli

 

Za špinačni nadev zmešamo nasekljano špinačo, sol, poper, muškatni orešček, in dobro sesekljan česen. Nadev porazdelimo po puranjih zrezkih, jih tesno zvijemo in ovijemo s kuhinjsko nitjo. V posodo za pečenje dodamo smetano, sol, poper in muškatni orešček. Vanjo položimo rolado in vse skupaj kuhamo v parni pečici pri 100°C, 12 - 15 min.