Zivi-LikeABosch_2/0
Zivi-LikeABosch_2/Bosch-1_logo---Copy.png

Živi #LikeABosch

Zaradi hitrega tempa sodobnega življenja pogosto pozabimo nase. Zato je Bosch razvil hišne aparate, ki vam pomagajo živeti zdravo in trajnostno. Pameten pralni stroj, ki točno odmerja detergent. Hladilnik, ki svežo hrano ohranja dlje svežo. Pomivalni stroj, ki pere še posebej higiensko. Parne pečice za pripravo zdravih in uravnoteženih obrokov, bogatih z vitamini. Odkrijte te in številne druge inovativne rešitve ter obvladajte svoj vsakdan #LikeABosch.

Ohranite vitamine s kuhanjem na pari

Kuhanje na pari je ena od najboljših metod za ohranjanje vitaminov, ki se zlahka uničijo, kot so vitamin C in številni vitamini B. Ker vaša zelenjava in druga živila med kuhanjem na pari ne pridejo v stik z vodo, se ohrani več vitaminov in mineralov. Jedi prav tako ohranijo tudi poln okus, saj jim ni treba dodajati maščobe ali olja. Parne pečice so prva izbira za ljudi, ki radi jedo zdravo.

POSVET V SALONU

 

Preprečite nastanek škodljivih snovi

Ustrezna temperatura cvrtja je ključna za pripravo okusnih ocvrtih jedi. Kuhalne plošče Bosch s senzorjem praženja PerfectFry nadzirajo in uravnavajo optimalno temperaturo olja za cvrtje različnih jedi. Tako vam pomagamo preprečiti nastanek škodljivih snovi in pri tem zagotoviti odlično hrustljavost. Zato so pri Bosch-u razvili kuhalne plošče s sistemom PerfectFry, ki avtomatsko nadzira in uravnava optimalno temperaturo za segrevanje olja do ustrezne točke. 

POSVET V SALONU

 

Prihranite vodo

Perite perilo na najbolj učinkovit način z avtomatskih doziranjem i-DOS. Detergent in mehčalec nalijte v prekata, senzorji i-DOS pa bodo avtomatsko odmerili optimalno količino pralnega sredstva in vode pri vsakem pranju. Pri tem je potrebno detergent in mehčalec naliti v prekata le enkrat, to pa zadostuje za do 20 pranj. Ohranjanje higiensko čistega perila je najvišja prioriteta, zaradi česar so pri Bosch-u tudi razvili pralne stroje s programom AllergyPlus, ki med ciklom pranja ohranja konstantno temperaturo. Dodaten cikel izpiranja na koncu zagotovi higiensko čistočo perila.

POSVET V SALONU

 

Prihranite energijo

Sušilni stroji Bosch A+++ s toplotno črpalko ponujajo najbolj učinkovito tehnologijo sušenja in najvišjo stopnjo priročnosti. Učinkovita tehnologija sušenja s toplotno črpalko ponovno uporabi topel zrak za nadaljnje sušenje oblačil, s čimer porabo energije zmanjša v primerjavi s kondenzacijskimi sušilnimi stroji. Medtem ko drugi sušilni stroji – če kosmov umazanije ročno ne očistimo po vsakem pranju – cikel za ciklom izgubljajo na učinkovitosti. Pralni stroji Bosch s toplotno črpalko s samočistilnim kondenzatorjem kosme avtomatsko odstranijo iz kondenzatorja, kar ohrani nizko porabo energije.

POSVET V SALONU

 

Higienska čistoča

Ko ima vaša družina visoke zahteve glede higiene, mora biti vaša posoda več kot le čista. Pomivalni stroji Bosch s sistemom HygienePlus povišajo temperaturo izpiranja, s čimer odstranijo ostanke bacilov in bakterij.

Prihranite energijo s pomivalnimi stroji PerfectDry: Pomivalni stroji Bosch PerfectDry uporabljajo naraven mineral zeolit, ki poskrbi za prihranek energije ter zagotovi, da je posoda po zaključku pomivalno-sušilnega cikla povsem suha. Trajnostna patentirana tehnologija sušenja Zeolith vlago iz faze čiščenja spremeni v vroč zrak.

POSVET V SALONU

 

Ohranite živila sveža dlje časa

Z novim sistemom za vakuumiranje svežih živil dajte vašemu življenjskemu slogu nov zagon. Mešalnik ali palični mešalnik lahko enostavno spremenite v zmogljiv sistem za vakuumiranje. S posodami in vrečkami za vakuumiranje ne boste ohranili le okusa, ampak tudi teksturo in hranila, tako v hrani, ki vam ostane, kot v svežih živilih. Pomagajte zmanjšati količino zavržene hrane, tako da živila ohranite sveža dlje časa s pomočjo rešitev za zdravo življenje.

POSVET V SALONU

 

VitaFresh hladilniki - za dlje sveža živila

Hladilniki z zamrzovalnikom s sistemom VitaFresh za ohranjanje svežine ponujajo dve različni klimatski coni za ohranjanje daljše svežine živil. S pomočjo dveh nastavitev ju lahko enostavno prilagodite na idealno stopnjo svežine ter ohranite popolne pogoje za shranjevanje, neodvisno od preostalega hladilnika. Predala sta idealna za shranjevanje rib in mesa ter sadja in zelenjave. Tako boste imeli na voljo več svežih živil, zavrgli pa jih boste manj.

POSVET V SALONU

 

360° čiščenje

Za temeljito čiščenje vašega doma ne potrebujete več različnih sesalnikov. Brezžični sesalnik Unlimited ponuja prilagodljivost in pribor, ki ga potrebujete za čiščenje vseh vrst tal, kot so ploščice, parket in preproge, in drugih površin, kot so mize, omarice, oblazinjeno pohištvo in tudi strop. Sesalnik Unlimited je tudi zelo priročen in učinkovit za sesanje vašega avtomobila. Po zaslugi sistema RotationClean je mogoče filtrirni vložek higiensko očistiti, po zaslugi membrane Pure Air pa je izpušni zrak čistejši od zraka v prostoru.

POSVET V SALONU