Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Koper, v soboto, 20. aprila 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

Novice/web-liebherr_novice_1

VABLJENI V PRENOVLJENI SALON ETIS DOMŽALE

Sreda, 23. marec 2022
VABLJENI V PRENOVLJENI SALON ETIS DOMŽALE

VABLJENI V PRENOVLJENI SALON ETIS DOMŽALE

VABLJENI V PRENOVLJENI SALON ETIS DOMŽALE

VABLJENI V PRENOVLJENI SALON ETIS DOMŽALE

V podjetju ETIS smo odprli vrata prenovljenega salona ETIS v Domžalah, ki je kot najsodobneje oblikovan  in premišljeno zastavljen razstavni salon na voljo na lokaciji, Ljubljanska cesta 92.

Ob tej priložnosti vas vabimo, da nas obiščete in spoznate skrivnosti odličnega gospodinjstva.

Če ste zahtevni v kuhinji se pustite razvajati le najboljšim.


Salon predstavlja izjemno bogato ponudbo vrhunskih izdelkov priznanih blagovnih znamk. Pri prenovi salona smo še posebej veliko pozornost namenili, da je na enem mestu razstavljena obsežna ponudba, izdelki vrhunske kakovosti v ambientu, kjer se bodo naše stranke počutile prijetno in domače. Na voljo je več produktov kot kadarkoli doslej. Našim strankam ponujamo vpogled v najsodobnejše smernice na področju bele tehnike in opreme za vašo kuhinjo in dom. Poleg tega za vas ponujamo tudi vse za nego perila, nego aparatov in dodatke za vaše aparate.

Poleg bogatega asortimaja v podjetju Etis, našim strankam nudimo tudi strokovno svetovanje in jim pomagamo izbrati belo tehniko, ki bo najbolj ustrezala njihovim potrebam in željam. Poskrbimo za prenos dobrih praks in izkušenj v nove projekte.

Vsak kos opreme sami preizkusimo in natanko vemo, kdaj in za koga je najustreznejši. Pomagamo vam izbrati opremo, ki je idealna za vas in najbolj skladna z vašimi željami. Nikjer drugje ne boste našli nabora opreme, ki bi bil tako poznavalsko izbran prav za vas. Ker vso opremo tudi servisiramo, bolje kot drugi vemo, kako kaj deluje in kako trajno je.

Zakaj se naše stranke rade vračajo?

Ker vse izdelke osebno preizkusimo, poznamo njihovo pravo uporabno vrednost, ki je ne najdete ne v brošurah ne na spletu. Zaradi take zakladnice znanja smo priljubljeni kot poznavalci in strokovnjaki svojega področja, ki znamo poiskati rešitev za vsak kupčev izziv. Ne verjamemo, da je en izdelek idealen za vse. Verjamemo pa, da za vsako stranko obstaja idealen izdelek – ki je dober toliko, kot odgovarja na njene potrebe in želje. Vedno poiščemo tisto, za kar verjamemo, da kupcu izboljša življenje.

Podjetje ETIS d.o.o. je družinsko podjetje, ki že 30 let ustvarja uspešne zgodbe in projekte, katerih rezultati uspešnega dela so vidni tudi v prenovljenem salonu. Trudili se bomo, da nas v Domžalah in širši okolici naše stranke prepoznajo kot zaupanja vrednega partnerja in da bomo vsem približali vrednote znamk, ki jih ponujamo in temeljijo na dovršenosti, kakovosti, energetski učinkovitosti, trajnosti…Kajti zadovoljstvo strank je naš največji uspeh.

Iskreno se veselimo in verjamemo v uspeh našega novega koncepta trgovin. Naši ekipi pa želimo uspešen začetek.

Ne odlašajte… raziščite in doživite prenovljen salon ETIS v Domžalah. Vabljeni na otvoritev, dne 6.4. 2022!

Prvih 50 kupcev malega ali velikega gospodinjskega aparata prejme uporabno Miele darilo, ki sodi v vsako kuhinjo.


Poslovalnica Domžale

pon - pet: 8:00 - 18:00
sobota: 8:00 - 13:00
nedelja in prazniki zaprto

Domžale | Ljubljanska cesta 92

T: +386 1 721 99 11 / M: 040 721 200 / W: domzale@etis.si