Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Domžale, od ponedeljka, 25. do petka, 29. marca odprta od 10. do 18. ure. V soboto, 30. marca bo salon zaprt. 
Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Koper, v soboto, 30. marca zaprta.  Hvala za razumevanje.

 

 

Novice/web-liebherr_novice_1

VABLJENI V PRENOVLJEN SALON ETIS LJUBLJANA

Četrtek, 9. september 2021
VABLJENI V PRENOVLJEN SALON ETIS LJUBLJANA

VABLJENI V PRENOVLJEN SALON ETIS LJUBLJANA

VABLJENI V PRENOVLJEN SALON ETIS LJUBLJANA

VABLJENI V PRENOVLJEN SALON ETIS LJUBLJANA

V podjetju ETIS smo odprli vrata prenovljenega salona ETIS v Ljubljani, ki je kot najsodobneje oblikovan  in premišljeno zastavljen razstavni salon na voljo na lokaciji, Tržaška cesta 333.

Ob tej priložnosti vas vabimo, da nas obiščete in spoznate skrivnosti odličnega kuhanja in odličnega gospodinjstva.

Če ste zahtevni v kuhinji se pustite razvajati le najboljšim.


KONCEPT PRENOVLJENE TRGOVINE ETIS LJUBLJANA

Ideja o prenovi salona sega v leto 2018, ko smo sprejeli usmeritev in kratkoročni plan ponudbe in načina dela za prihodnost salona. Prečistili smo ponudbo blagovnih znamk in dobaviteljev, ki so vredni zaupanja in jih z veseljem priporočamo iz naslova dolgoletnih izkušenj. Upoštevali smo kvaliteto produktov, storitve in trajnostno naravnanost.

Pri prenovi salona smo še posebej veliko pozornost namenili, da je na enem mestu razstavljena izbrana ponudba izdelkov bele tehnike in kuhinj vrhunske kakovosti v ambientu, kjer se bodo naše stranke počutile prijetno in domače.

Poseben poudarek med drugim namenjamo individualnem delu s kupci, ki jih po posvetu pripeljemo do primerne rešitve, ki bo najbolj ustrezala njihovim potrebam in željam. Salon je postavljen na način, da to omogoča in tudi način dela je tak, da se s kupci dogovorimo za termine, ki jim  ustrezajo in se jim tako kvalitetno posvetimo in tako poskrbimo, da so slišani brez motečih dejavnikov. Naše stranke lahko pred nakupom preverijo in preizkusijo aparate na konkretni predstavitvi aparatov. Kuhinja kot stičišče in središče dogajanja druži in povezuje različne generacije. Zato je še toliko pomembneje, da dobro premislite in svojo kuhinjo in dom opremite po svojih željah.

Za izvedbo dogovorjenega skrbijo naše izkušene ekipe, ki opravljajo delo na terenu pod budnim očesom skrbnika projekta. Pri svojem delu uporabljamo sodobna orodja, ki so v veliko pomoč do kvalitetne celote. Poskrbimo za prenos dobrih praks in izkušenj v nove projekte.

Podjetje ETIS d.o.o. je družinsko podjetje, ki svoje zveste in nove stranke razvaja na Slovenskem trgu že od leta 1990. Vsa ta leta v podjetju ETIS ustvarjamo uspešne zgodbe in projekte, katerih rezultati uspešnega dela so vidni tudi v prenovljenem salonu. Trudili se bomo, da nas naše stranke še naprej prepoznajo kot zaupanja vrednega partnerja na vseh področjih delovanja od servisa, prodaje rezervnih delov, bele tehnike in kuhinj ter, da bomo vsem s pomočjo naše strokovne ekipe svetovalcev, približali vrednote znamk, ki jih ponujamo in temeljijo na dovršenosti, kakovosti, energetski učinkovitosti, trajnosti. Kajti zadovoljstvo strank je naš največji uspeh.