Obveščamo vas, da bo poslovalnica Etis Domžale do nadaljnjega odprta, od ponedeljka do petka, od 10. do 18. ure. Ob sobotah bo zaprta.
Hvala za razumevanje. 

 

Karimovi-recepti/brooke-lark-230642-unsplash_h

Karimov recept tedna

Za Karimovimi španskimi vetrci stojijo naslednje sestavine:

  • 240 g beljakov, ogretih na sobno temperaturo
  • 225 g kristalnega sladkorja
  • 225 g presejanega sladkorja v prahu 
  • žlička limoninega soka

Priprava:

Beljake stepemo v rahel sneg in vanj postopoma dodamo kristalni sladkor. Ko beljaki postanejo svetleči in se ne čuti več kristalnega sladkorja, z gumijasto paleto (rubber spatula) postopoma vmešamo sladkor v prahu. Dodamo pa lahko tudi žličko limoninega soka.

Zmes v lepih oblikah s pomočjo dresirne vrečke nabrizgamo na pekač. Postavimo ga v pečico na 80 stopinj na sušenje za cca. 2 uri. Če se zgodi, da španski vetrci začnejo pokati, je temperatura previsoka, zato jo znižamo in vetrce sušimo dlje časa - pomembno je, da so v sredini suhi.

Španske vetrce lahko popestrimo z omako iz najljubšega sadja. Nakapamo jo na vsak španski vetrc ter jo z leseno palčko narahlo umešamo.

Karimov nasvet:

Poleg španskih vetrcev se odlično prileže skodelica odlične sveže kave. Karim je za pripravo svoje skodelice kave uporabil Miele vgradni kavni aparat CVA 7845, ki vam s funkcijo Coffee Select omogoča preprosto izbiro. Ker so na voljo tri posode za kavo v zrnu, se vaša kava vedno pripravi z ustrezno vrsto kave.

 

 

Prijava na delavnico

Vpišite svoje podatke in se prijavite na razpisano delavnico.

Spoštovani, vljudno vas naprošamo, da izberete skupine novic, o katerih želite biti obveščeni.


Namen obdelave: Obveščanje posameznikov o novostih v podjetju glede na izbrane skupine obveščanja na področju bele tehnike, kuhinj, utilitija, kuharskih delavnic, servisa in novosti v družbi Etis d.o.o. na podlagi pridobljenega soglasja.

Več o varstvu osebnih podatkov si preberite na tej povezavi https://www.etis.si/sl/Pravna-obvestila/. S kliki na označene skupine e-novic potrjujem, da sem seznanjen/a s splošnimi informacijami o varstvu osebnih podatkov ter soglašam, da družba ETIS d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje za namen pošilja e-novic. Seznanjen/a sem, da lahko privolitev za pošiljanje e-novic kadarkoli prekličem.