Bela tehnika

Zelo dobro veste, kaj ste imeli in česa več ne želite. Želite opremo prilagojeno sebi in ne obratno. Želite iskren nasvet, kaj vam lahko olajša življenje. Ne potrebujete prodajalca. Potrebujete strokovnjaka, človeka, ki vam bo želel pomagati. Za vas smo skrbno izbrali najboljši nabor bele tehnike priznanih blagovnih znamk.

ODKRIJ VEČ

Kuhinje

Kuhinje next125 - srce vašega doma. Kuhinje next125 zahtevajo drugačno razmišljanje. Odlikuje jih kombinacija vrhunske tehnologije, prvovrsten izbor materialov, oblika, odprtost v prostor in funkcionalnost. Moderna danes in še vedno vizionarska jutri. 

ODKRIJ VEČ

Utility

Kam s temi rečmi in kam pospraviti vse? V ETISu imamo rešitev: varčevanje s prostorom, organizirano in vedno na dosegu - za stvari, ki jih potrebujete vsak dan. Imamo raznoliko in prilagodljivo rešitev, ki vam ponuja prostor za shranjevanje vsega, kar potrebujete v gospodinjstvu. 

ODKRIJ VEČ

Servis

Smo edini v Sloveniji, ki združujemo ogromno izbiro preizkušene opreme in servis zanjo. Če je oprema prava, naj traja čim dlje. 40 - letne izkušnje na področju servisa so naše zagotovilo za kakovost in strokovno izvedeno storitev. V ETISu skrbimo za vašo opremo od začetka do konca njene življenjske poti.

ODKRIJ VEČ

Rezervni deli

V ETISu je vedno na zalogi izjemna izbira originalnih in univerzalnih rezervnih delov za vso belo tehniko: kuhinjske nape, pomivalna korita in kuhinjske armature, hladilnike in zamrzovalnike, pralne in sušilne stroje, kuhalne plošče in pečice, pomivalne stroje in male gospodinjske aparate. 

ODKRIJ VEČ

Klimatizacija

ETIS ponuja klimatizacijsko opremo za vse vrste bivalnih in poslovnih prostorov. Uporabljamo naprave, ki so energijsko varčne in ohranjajo čisto okolje. 

ODKRIJ VEČ