KONTAKT: ETIS d.o.o. / Tržaška cesta 333 / 1000 Ljubljana / T: +386 1 200 70 00 / F: +386 1 200 70 01 / M: +386 51 200 700 / info@etis.si     https://www.facebook.com/ETISdoo/

Posebna ponudba: 200 izbranih

Najboljše znamke, vrhunski izdelki, izjemne cene.
Samo od 19. junija do 1. julija 2017. Samo v ETIS Ljubljana.

V ETISu menjamo ponudbo gospodinjskih aparatov. Da novim naredimo prostor, smo izbrali 200 vrhunskih lanskoletnih modelov najboljših znamk in jim dali izjemno ugodno ceno. Ste si kdaj zaželeli vrhunsko opremo v kuhinji? Zdaj je priložnost, ki je še ni bilo.

Količine so omejene. Ponudba velja do prodaje zalog.

Darilo: Kako kupovati modro?

Če želite biti obveščeni o tej in naslednjih ponudbah, spodaj vpišite svoje podatke. Po e-pošti vam bomo poslali darilo: e-knjižico z najboljšimi nasveti, kako se pravilno lotiti nakupa kuhinjske opreme, da kasneje ne bo bolela glava. Ni modro kupovati na hitro, ko gre za opremo, ki jo boste uporabljali leta dolgo. Kam vam jo pošljemo?

Ime in priimek:
E-pošta:
   
 

Najboljše znamke

Na voljo bodo le izdelki svetovno uveljavljenih znamk BOSCH, SIEMENS, GAGGENAU, MIELE, GORENJE in DELONGHI.

Vrhunski izdelki

Sladokusci in kuharji boste lahko izbirali med malimi gospodinjskimi aparati, hladilniki, pralnimi in sušilnimi stroji, kuhalnimi ploščami in pečicami, pomivalnimi stroji in drugo kuhinjsko opremo.

Izjemne cene

Naj vam izdamo le, da si tokrat te izdelke lahko privošči vsak. Te priložnosti se ne splača zamuditi. Količine so omejene. Če bodo prodane pred zaključkom ponudbe, izdelki ne bodo več na voljo. Ponudba velja le v salonu ETIS Ljubljana.

Kako nas najdete

ETIS d. o. o.
Tržaška cesta 333
1000 Ljubljana

T: +386 1 200 70 00
F: +386 1 200 70 01
M: +386 51 200 700
info@etis.si

Zakaj ETIS?

ETIS je že 25 let najboljši prijatelj v svetu bele tehnike in kuhinj. Vsak kos opreme sami preizkusimo in natanko vemo, kdaj in za koga je najustreznejši. Ne prodajamo škatel, ampak pomagamo izbrati opremo, ki je idealna za vaš način dela v kuhinji in najbolj skladna z vašimi željami.

Ker vso opremo tudi servisiramo, bolje kot drugi vemo, kako kaj deluje in kako trajno je. Smo družinsko podjetje s stalno in prijetno ekipo strokovnjakov, zaradi katere se kupci vedno radi vračajo. Tudi zato, ker se tu počutijo kot doma.

IZKORISTITE PRILOŽNOST, PREDEN MINE

Čim prej se oglasite v salonu ETIS, Tržaška 333 v Ljubljani. Pred tem ne pozabite prenesti e-knjižice z nasveti, kako pravilno kupovati kuhinjsko opremo.