KONTAKT: ETIS d.o.o. / Tržaška cesta 333 / 1000 Ljubljana / T: +386 1 200 70 00 / F: +386 1 200 70 01 / M: +386 51 200 700 / info@etis.si     https://www.facebook.com/ETISdoo/

 


Pomivalna korita in kuhinjske armature

Kuhinja je prostor, ki je dnevno v uporabi in pomivalno korito predstavlja v kuhinji zelo pomemben element. Skupaj z mešalno baterijo in sorterjem odpadkov, predstavlja ključno postajo pri pripravi hrane v kuhinji.

Raznolikost ponudbe vam omogoča da poleg estetske vrednosti vaše korito izberete tudi glede na same potrebe in želje, ki jih imate.

Izbor pomivalnih korit tvorijo pomivalna korita izdelana iz različnih materialov, kot so nerjavno jeklo ali pa granitna mešanica Fragranit.

Barve Fragranitnih korit vnesejo v vašo kuhinjo barvitost in različne kombinacije postavitev posod in odcejalnika. Higiena v kuhinji se še dodatno izboljša z posebno obdelavo materiala Fragranit in tako preprečuje razvoj bakterij.

Nerjavno jeklo s svojimi lastnostmi še vedno ostaja v kuhinji prva izbira pri izdelavi pomivalnih korit. Širok izbor različnih oblik in postavitev vam zagotavlja popolnoma prosto pot pri oblikovanju kuhinjskega ambienta.

Vaš kuhinjski ambient bo tako pridobil na izgledu in uporabnosti.

Oglejte si našo pestro izbiro barvnih in oblikovnih rešitev pomivalnih korit in doživite vrhunska pomivalna korita primerna za vsakogar v naših galerijah bele tehnike in izberite vaše novo pomivalno korito. Skupaj z pomivalnim koritom boste lahko izbrali pravo mešalno baterijo in sorter odpadkov, za popolnost vašega pomivalnega centra v kuhinji.

Obiščite nas v eni od naših poslovalnic, z veseljem vam bomo svetovali.

S klikom na logotip FRANKE si lahko ogledate in prenesete katalog pomivalnih korit in mešalnih baterij:

(klikni na logo za prenos in ogled kataloga)