KONTAKT: ETIS d.o.o. / Tržaška cesta 333 / 1000 Ljubljana / T: +386 1 200 70 00 / F: +386 1 200 70 01 / M: +386 51 200 700 / info@etis.si     https://www.facebook.com/ETISdoo/

 


Hladilniki in zamrzovalniki

Poskrbite za varno shranjevnje in zamrzovaje vaših živil. Uporaba hladilnika in zamrzovalnika je nujna, kakovost živil pa se ne spremeni, če poskrbimo, da je stalna temperatura optimalna za shranjevanje.

Ponujamo vam širok izbor hladilnikov, hladilnikov z zamrzovalnikom, zamrzovalnikov, vinskih vitrin vseh priznanih proizvajalcev ... za sodeoben življenski slog.

Upravljaje naj bo preprosto, osmišljen naj bo razpored notranje opreme za organiziran način shranjevanja živil, živila naj ohranijo svežino občutno dlje časa. V pomoč naj vam bodo tudi dodatne funkcije kot so: samodejno odtajevanje, enakomerno kroženje in porazdelitev hladnega zraka... 

Ker pa je hladilnik in zamrzovalnik hišni aparat, ki deluje noč in dan, 365 dni v letu je pri nakupu pomemben tudi energijski razred in s tem povezan prihranek el. energije in prihranek denarja. 

Ob tolikšni izbiri, dostikrat odločajo malenkosti. Zato ne odlašajte in se prepustite našemu strokovnemu osebju v eni od naših poslovalnic in zagotavljamo vam rešitev primerno prav za vas. Vse kupljene izdelke vam na vašo željo dostavimo, zmontiramo ter opremimo z 6 - letno zaščito.

Obiščite nas v eni od naših poslovalnic, z veseljem vam bomo svetovali.